bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Belangstelling?

Op dit moment werkt KlokGroep samen met Zondag Ontwikkeling nog aan de verdere uitwerking van het plan Lingedijk in Tiel.  Alle verkoopstukken zoals de brochure, de verkooptekeningen, de technische omschrijving, de prijzen en de verkoopprocedure zijn op dit moment nog niet beschikbaar. 

DSC_5311
Impressie Stad Tiel
DSC_3986
6002 _ Impressie Stad Tiel 0024
6003 _ Zandwijkse Kade - Tiel 0018
6002 _ Impressie Stad Tiel 0012

Wonen in de Betuwe; wie wil dit niet!

Om in een van de mooiste straten van Tiel een nieuwbouwproject te ontwikkelen, zijn wij druk bezig om het bouwprogramma uit te werken. Maar het 'voorlopige' programma hebben we voor je geschetst:

 • 41 huurappartementen van ca. 67 m²
 • 28 sociale huurappartementen van ca. 48 m²
 •  5 riante koopwoningen van ca. 150 m²

Wil je straks ook wonen naast historische panden? Schrijf je bij belangstelling in via de button "blijf op de hoogte" en je ontvangt bericht zodra er meer informatie beschikbaar is en wanneer de verkoop van start gaat.

Waarom kiezen voor Lingedijk:

 • Veel lichtinval

  Veel lichtinval

 • Huur- en koopaanbod van appartementen

  Huur- en koopaanbod van appartementen

 • Openbaar vervoer en centrum op loopafstand

  Openbaar vervoer en centrum op loopafstand

Interesse in Lingedijk? Ontvang de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Eerste beelden van het plan

Op 14 februari jl. heeft de Stadsbouwmeester Tiel een positief advies gegeven op de voorlopige schetsplannen van Lingedijk. Ten opzichte van het de oude plannen noemt hij onder andere de sterk verbeterde entrees en de verbreding en verlichting van de route naar het parkeerterrein als positieve punten. De 5 koopwoningen sluiten nu qua architectuur ook beter aan bij de appartementen.

Hieronder vind je de eerste voorlopige beelden zoals het plan eruit kan komen te zien.*  Aan de verdere uitwerking van de plannen wordt nu volop gewerkt.  

*wijzigingen voorbehouden.

grondgebonden woningen           appartementen

Eerste schetsen

Eerste schetsen

Op dinsdag 27 maart 2018 was er een informatieavond voor buurtbewoners en geïnteresseerden. Tijdens deze avond zijn de bouwplannen en de eerste schetsen gepresenteerd. De aanwezigen kregen een goede indruk van het appartementencomplex langs het spoor en van de riante stadswoningen.