bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Wonen tussen Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal, midden in het historische stadscentrum van Tiel in Gelderland: dat kan straks aan de Lingedijk, een van de mooiste straten van Tiel. Hier komen 64 nieuwe woningen, onderverdeeld in 5 riante stadswoningen en 59 appartementen.

 

Wandelend naar het centrum van Tiel

Wandelend naar het centrum van Tiel

De stadswoningen krijgen de voordeur aan de Lingedijk en hebben de tuin op het zuidwesten. De appartementen hebben een balkon op het zuiden of op het oosten met uitzicht over de Lingedijk.

Het project ligt op loopafstand van het centrum van Tiel en van het station: binnen een half uur bereik je over het spoor Den Bosch en binnen drie kwartier sta je in Utrecht of Arnhem. 

 

Planning

Planning

41 van de 69 appartementen worden aangeboden in de vrije sector huur. De overige appartementen zijn bestemd als sociale huurwoningen. De stadswoningen zijn bestemd voor verkoop. De bestemmingsplanprocedure loopt van medio 2019 tot eind 2019. Voor de zomer van 2019 start de verkoop, waarna in het najaar van 2019 de bouw start. De realisatie duurt ongeveer een jaar. Vanaf eind 2020 kun jij in je droomhuis wonen.

Blijf op de hoogte van dit project

Schrijf je nu in!