bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Lingedijk

Wonen tussen Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal, midden in het historische stadscentrum van Tiel in Gelderland: dat kan straks aan de Lingedijk, een van de mooiste straten van Tiel. Hier komen 74 nieuwe woningen, onderverdeeld in 5 riante stadswoningen en 69 fraaie appartementen.

Lingedijk: prachtig wonen in de Betuwe

We zijn druk bezig met de realisatie van dit nieuwbouwproject, centraal gelegen in een van de mooiste straten van Tiel. Zowel voor starters als doorstromers komen er prachtige woonmogelijkheden:

 • 41 huurappartementen;
 • 28 sociale huurappartementen;
 • 5 riante koopwoningen. 

De koopwoningen krijgen de voordeur aan de Lingedijk en hebben een zonnige tuin op het zuidwesten. De appartementen hebben een balkon op het zuiden of oosten, met een weids uitzicht over de Lingedijk. De woningen zijn gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Tiel en liggen vlakbij het station. Met de trein bereik je binnen een half uur Den Bosch en binnen drie kwartier sta je in Utrecht of Arnhem.

Waarom kiezen voor Lingedijk:

 • Prachtig uitzicht en veel lichtinval

  Prachtig uitzicht en veel lichtinval

 • Station en centrum Tiel op loopafstand

  Station en centrum Tiel op loopafstand

 • Voordelen van nieuwbouw

  Voordelen van nieuwbouw

Verkoop en verhuur Lingedijk

Hiernaast zie je wat de verwachte planning is van nieuwbouwproject Lingedijk. Je kunt de komende tijd steeds meer informatie verwachten over de woningen. Met de eerste woningimpressies krijg je aan de hand van schetsen van de architect een eerste beeld van de woningen. Naar verwachting is eind november de woninginformatie beschikbaar. Je kunt dan per woningtype alle informatie bekijken, zoals de plattegronden, kenmerken en prijzen. De verwachte start van de verkoop is in december. Vanaf dan kun je je inschrijven voor je favoriete woning. Wil je alle updates over dit project direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Wanneer er meer informatie bekend is over de 69 huurappartementen – bijvoorbeeld door welke partij(en) deze verhuurd zullen worden en wanneer de inschrijving start – dan vermelden we dat uiteraard ook op deze website.

Planning

 • Begin november: eerste woningimpressies online

  Begin november: eerste woningimpressies online

 • Medio/eind november: woninginformatie online

  Medio/eind november: woninginformatie online

 • December: start verkoop

  December: start verkoop

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

De koopwoningen

Hieronder vind je de eerste informatie over de 5 royale koopwoningen die gerealiseerd worden. Begin november al komen de eerste impressies van deze woningen op de website. Wil jij bericht krijgen als het zover is? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief

Hoekwoning

Fraaie hoekwoningen, met tuin op het zuidwesten.

Oppervlakte 151 m2
Aantal 2

Tussenwoning

Mooie tussenwoning, met tuin op het zuidwesten.

Oppervlakte 151 m2
Aantal 3

De huurappartementen

Hieronder vind je de eerste informatie over de 69 huurappartementen die gerealiseerd worden. Begin 2020 komt er meer informatie over de verhuurders. Voor de sociale huurwoningen is het in elk geval van belang dat je in staat geschreven bij Woongaard.com.

Ruim huurappartement

Volledig gasloos appartement met o.a. luxe keuken, twee slaapkamers en balkon op het zuiden.

Oppervlakte ca. 67 m2
Aantal 41

Sociaal huurappartement

Appartement met eigen berging op de begane grond en balkon met uitzicht op de Lingedijk.

Oppervlakte ca. 48 m2
Aantal 28

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte