bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Wonen in een van de mooiste straten van Tiel

25 juni 2020

Dat kan met de mooie stadswoningen van Lingedijk Tiel! We spraken met een van de kersverse kopers – John – en vroegen hem waarom hij kiest voor wonen in Lingedijk.

Geen zin om te verbouwen
John is geboren in Tiel en heeft altijd in het centrum gewoond. Ook zijn familie woont hier. De laatste jaren groeide de behoefte om te verhuizen, waarbij de nieuwe woning in ieder geval weer in het centrum moest liggen. Een andere voorwaarde was dat de woning ‘af’ moet zijn. Want, zo geeft John aan: “We hebben geen zin om te verbouwen.” Op een gegeven moment kwam nieuwbouwproject Lingedijk Tiel op de radar. Zowel qua ligging als woning was het raak voor John: “Lingedijk is één van de mooiste straten van Tiel. Het project spreekt ons aan omdat we de bouw mooi vinden én omdat de huizen 3 volwaardige verdiepingen hebben.’

De charme van de straat
John vertelt verder over zijn nieuwe woning en het belang van de mooie locatie: “Voor mij was de charme van de straat belangrijk. Ook liggen de belangrijke voorzieningen in de buurt, zoals het winkelcentrum, het treinstation en de supermarkt.” Daarnaast is het voor John extra van belang dat de woning een parkeerplaats op eigen grond heeft én dat er een tweede eigen parkeerplaats is op het parkeerterrein tussen de woningen en het appartementencomplex. “Dat is voor ons heel erg belangrijk in verband met parkeerproblemen in het centrum.”

We wensen John en de overige toekomstige bewoners heel veel woonplezier in Lingedijk Tiel! De 5 woningen zijn inmiddels verkocht of staan onder optie. Bij de 2 tussenwoningen onder optie - deze zijn mondeling verkocht - is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst.

Bekijk de woningen